Maffig på vägarna

Har nu i två dagar fått kört pappas cheva. Klarade mig riktigt bra i Uppsala när jag körde där. Rondellen jag mest hatar tog jag mig igenom! Antagligen var det för att chevan är större än farfars bil, och det gör att folk hellre tar det lugnt än kör på när man kommer. Dessutom tror jag att jag fått in det där med att komma in i rondellen när det passar och inte bara blundar och kör in! För presic så har det känts dom tidigare gångerna. Uppsalas Rondeller är dessotum GANSKA trafikerade gämnfört med Bollnäs rondeller.

Så nu är jag nöjd i alla fall!
Chacha!


Shopping för fullt!

Igår så åkte jag ner med mamma till Valbo för att senare ta en buss neråt till pappa och Anette. Några timmar innan bussen gick så fick jag med mig mamma på lite shopping. Så det var jag, mamma och Ida som gick in på Gina Tricot och kom ut typ en timme efter med massa fynd. Mamma shoppade alltså. Till sig själv! Det var verkligen kul att vara där och titta på när hon hittade saker som hon var intresserad av. Ida hittade även hon en fin klänning som tyvärr va några storlekar för stor, men hittade sen istället tre tröjor hon ville ha.

Jag handlade 11 plagg just där och ännu ett på Vila lite senare. Allt gick totalt på 600 kronor. Idag satte jag mig ner och ränkade ihop ord. priser på allt och kom fram till att det skulle ha blivit lite mer om jag köpt det så. 2080 kronor! Jag sparade alltså 1480 kronor! Ni förstår kanske om jag är nöjd!?


Chacha!