Efter en otroligt mysig helg!

Nu har jag haft flera mysiga dagar med min älskling. Från filmmys till lite dricka med vänner o bilresor så e de nu dags att åka hem. Kommer bli segt! Om inte annat så kommer det finnas för mycket plats i sängen!

Idag har i alla fall vart en hemskt seg dag. Vi vaknade vid elva (somnade vid halv sex) och gick upp och duscha och åt. Sen slog vi på en film i vinterkylan. När den va slut så somnade jag igen och vaknade efter ett tag för att förflytta mig till sängen för att somna om åter igen. Vaknade vid kl sex nu igen av att T stod och lagade mat. Mums!

Nu återstår det då att plocka ihop och bege sig hemåt i Växbo där brorsan väntar!

Ellinor

Äntligen!

Nu har vi tagit hem min nya bil. Kan nog inte bli mer nöjd! Var riktigt skönt att hälsa på pappa och Anette också! På vägen hem fick vi med oss Ida och hennes kompis också. Den bilresan var helt okej fram tills att jag lackade ur på mig själv... Resten av den kvällen var väl inte den bästa.

Idag e det däremot en ny dag! Känner mig upplagd för nästan vad som helst. Har oavbrutet sprungit runt och städat m.m medan älsklingen e och jobbar lite! Nu e de bara disken kvar...
Till kvällen hoppas jag på något roligt! Lag mig så tidigt igår, så ikväll vill jag att nått kul ska hända!

Ellinor

Min duktiga kille!

Tränade Ebbe idag att stå vid rampen. Han har blivit så otroligt duktig! De e inga problem för honom att stå där när det rasslar o smäller uppe på sargen. Han står still o väntar tålmodigt på att "eleven" kliver upp. Nu e han legitimerad handikapphäst!:D