Min dag 20/7

Idag tog jag lite sovmorgon. Klockan nio kände jag att det var dags att gå upp. Jag började med en god frukost framför nyheterna och med min katt. Hon fick lite uppmärksamhet innan jag bytte om och tog mig en joggingtur i det sköna vädret. Den turen gjorde mig gott! Sedan tog jag en riktigt skön och uppiggande dusch.
Mamma och jag bestämde oss för att åka in till Bollnäs en sväng för att titta på dom tävlande i dressyren idag. Måste säga att många var duktiga men också många som vore få en lektion i hur man rider en häst och inte trycker ihop den samtidigt som man trycker på med sporrarna. Sen att slita i hästens mun med kandar tycker jag inte e så professionellt. Man ska samarbeta med en häst, inte styra den som en maskin.
Efter det så tog vi en tur till Mobackes och tittade lite på trädgårdsmöbler och lite uteväxter. Min längtan efter egen trädgård e stor!
 
Nu såhär på kvällen så tog jag tag och lagade lite mat till mig och min syster. Idag blev det fjällskav i sås och pommes frites igen. Men gud så gott det e! Till efterrätt gjorde jag mannagrynspudding och saftsås. Det har blivit en favorit här hemma! Lättare efterrätt får man dessutom leta efter.
 
Lite te, film och skitsnack med syster och Julia har kvällen bestått av. Nu är det bara att borsta tänderna och göra min träning för magen innan det e dags att krypa i sängen och ladda inför en jobbdag imorgon!
 
 
Ellinor

Min dag 19/7

Idag så började jag dagen med att gå upp när klockan ringde vid 05:20. Jag åt frukost och klädde mig och såg till att ge min katt lite uppmärksamhet innan jag åkte till jobbet. Där var det hemskt lugnt idag. Måste säga att jag trivs med detta jobb som fisken i vattnet. Det var inte alls som jag tänkt mig. Jag har mycket roligare och trevligare än jag trodde jag skulle ha. Jag känner inte heller att jag vill hem så fort det går. Jag skulle kunna stanna där hela dagen lång när passet är slut för dagen. Tur att jag inte gör det! För då skulle jag nog ledsna ganska snart e jag rädd för. Det finns ingen ångest över att åka dit. Den enda ångesten som kan komma är dom dagarna när jag måste kliva upp ur sängen och e supertrött.
Idag gick i alla fall bra enligt mig. Jag slutade vid kvart i fyra och åkte hem och red mitt busfrö med TPL. Idag var det extra när det blåste så hemskt mycket emellanåt.
 
Min älskade mor kom över och åt god mat med mig som jag lagade. Hon skulle även ha haft lite vinkväll med mig också om inte massa skit kom emellan. Blir lite ledsen över det där ibland. Faktiskt så ledsen att jag kan gråta.
 
Nu på kvällen däremot så tog jag en kopp te med min katt och gav henne lite uppmärksamhet. Då började även en liten dam att mucka med mig om massa gammalt skit. Det e bara så onödigt. Släpp det och gå vidare säger jag bara! Jag hoppas att det löste sig lite granna i alla fall.
Nu ska jag däremot ta och gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Fast jag har ledig dag imorgon så tänker jag gå upp och njuta av morgonen, vilket jag aldrig hinner göra när jag jobbar.
 
 
 
Ellinor
 

Underbara sommar!

Sitter just nu och tittar på nyheterna. Måste säga att mycket händer i år! Kan det vara för att det är år 2013??? Jag menar, 13 är ju ändå ett otursnummer. Tycker även att vi har varit väldigt hårda på tjejerna som kämpat i fotbollen. Det går inte att vinna varje gång. Alla gör dessutom misstag!
 
Själv längtar jag efter att ta mig en tur ner i landet bara slappa. I detta underbara väder vill jag bara vara ledig och ut och äta med någon på en mysig restaurang. Tyvärr så får jag vänta ett tag med det. Nu är det bara jobba som gäller för mig.
Vill även ta tag i hästlivet igen. Någonting stoppar mig. Vet inte om intresset har försvunnit eller vad det är? Jag vill men kan inte ta mig i kragen och göra det. Min tanke är att låta det ligga ett tag och sedan se om jag hittar det igen.
Så nu ska jag bara jobba och göra det som känns nödvändigt. Skulle verkligen velat åka till Falsterbo! Men det gick ju inte...
 
Jobbar kväll idag, så nu på dagen ska jag iväg och verka en häst, enligt planering i alla fall! Lite jobbigt att det inte finns någonstans att rida just nu om man inte vill ut på storvägen. Antingen måste man hoppa av femtio gånger och öppna/stänga grindar eller brottas med järnvägsarbetarna. Känner ingen större lust med det om man säger så!
 
 
 
Ellinor