Fan fan fan...

Mår faktiskt dåligare av det här än jag trodde att jag skulle! Varför kan jag inte bara få släppa allt?! Ska det vara så otroligt svårt att bara få det ur tankarna? Jaa tydligen... Snälla gör det inte värre än vad det redan är!!!


Ellinor

Efter en välfylld dag!

Kan inte riktigt fatta att jag gav mig in på det här!? Efter nästan två månader av i princip bara vila, så tar jag på mig en sån här dag. Denna dag har jag varit i skolan, åkt och ridit en häst, varit i stallet ca åtta timmar och gått runt med barn på lektion, utrustat lektionshästarna, byggt lite hoppbana och lärt in lite rörelsemekanik. Detta resulterade i en otroligt skakig och pulshöjd Ella. Trodde att jag skulle svimma en vända när jag var inne på banan. När jag väl kom hem var det bara att sätta sig ner och ta det lugnt ett tag. Jag tror nog att det är bäst att prioritera det som verkligen är nödvändigt före allt annat. Annars är jag rädd att jag ligger igen, vilket jag varken har tid, ork eller lust till.
 
Efter en stunds vila så gick jag över till Thomas för att spendera lite tid där och hämta min hylla. Då har han varit så snäll och köpt en ny åt mig iställe. Tack så hemskt mycket! Så nu får jag sakna mina repor...;)
Nu är jag däremot redo att sova två veckor eller något liknande! Mitt huvud och min kropp vill inte riktigt som jag vill, och jag tolkar det som att den behöver vila. Så efter lite nyttig frukt så ska jag ta och dejta sängen!
 
 
Ellinor

Det lättade lite nu från mina axlar..

Nu är jag äntligen klar med två uppgifter. Den ena har legat ett tag och tyngt ner mig. Men nu är den klar. Nu återstår bara religon, matte och prodjektarbetet. Religonen får jagta tag i när jag känner att det finns motivation till det, samma gäller matten. Prodjektarbetet ska jag ta tag i imorn på lektionen. Hoppas att det inte är allför svårt att få ihop det med tanke på att det ska in snart!
På tal om imorn så kommer det bli en lång dag för mig! Ska först till skolan och göra llite nytta där. Ska även gå på debatten och lyssna på om det kommer upp något intressant. Förra gången kunde jag knappt slitas därifrån för att det var så intressant!
Efter det ska jag åka och skritta en häst för att komma igång lite efter alla hemska veckor utan motion. Sedan är det bara några timmar på stallet kvar med Annika och träna lite fackspråk när hon har lektioner. Det är meningen att jag ska vara igång från nio på morgon till tio på kvällen, men vi får se hur länge jag orkar. Min tanke var att samla in uppgifter på skolan imorn för att kunna vila på fredagen. Hoppas att allt går som tänkt!
Nu ska jag hoppa ner i sängen och få min sömn jag behöver tills imorn. Hoppas alla har haft en bra dag!
God natt på er!
 
 
 
 
 
Ellinor