Min helg

Den här helgen har varit lugn men inte tråkig. Jag började den med en promenad igår som var riktigt uppfriskande. Sen fick vi för oss att åka till ÖB i Söderhamn. Där hittade vi både det ena och det andra. Efter det tog vi oss en sväng i centrum där och tittade in nya H&M, där vi också hittade lite roliga saker. Tyvärr så vart jag lite snål och lät bli att köpa en fin stickad tröja.
 När vi kom tillbaka så fick jag i uppdrag att åka en sväng till Gävle och tillbaka, vilket vart en mysig resa för mig och min syster då vi fick mycket sagt. Det är så skönt att ha någon att prata med ibland!
När vi var tillbaka så tog vi en sväng till Alfta och umgicks med våra vänner där. Tänk va bra jag mår med dom!
Det vart en intressant kväll på många sätt!
 
Idag började jag även denna dag med en svettig promenad. Hundarna har inte varit så trötta på länge! Sedan vart det att hämta mamma och göra mat. Teven och en till promenad tog sedan min uppmärksamhet för resten av kvällen!
 
Till veckan nu blir det massa jobb och klirr i kassan!
 
 
 
Ellinor

Har börjat göra iordning inför vintern!

Blåbärsris
 
Krans
 
Krans
 
Krans på närmare håll
 
Lingonris
 
Krans
 
Krans till ljus
 
Äpplen i Konjakslag
 
Äppelchips
 
Gjorde även äppelkräm i farten! Nu kan alltså vintern komma.
 
 
 
 
Ellinor

Min lilla sötsak!

Igår var jag och red min lille polle. Va underbar han är! Lyssnar till minsta lilla rörelse jag gör. Va jag önskar att vi kunde rida inför Birgitta! Jag tror nog att vi skulle kunna komma en bra bit!
Idag ska jag till honom igen och hjälpa till med att verka honom. Vi får se om jag tar mig en ridtur igen!
 
 
 
Ellinor