Fullspäckad dag...

... och litet intag av mat, plus alkohol är ingen bra kombination. Men idag mår jag konstigt nog ändå ganska bra. Sitter för tillfället och äter frukost för att få en bra start på dagen. Syster försöker vakna till ordentligt och pojkarna (karlarna) är ute och tvättar bilarna.
Bestämde mig för att följa med till Rättvik ändå. Så det var full rulle med att packa och slänga in i bilen för att åka iväg. Vi var ute till ca tre på natten och träffade människor vi känner. Det var verkligen trevligt!
 
Idag så ska vi in och träffa syster för att gå på marknaden och en sväng ut på piren. Ikväll äter vi nog också ute för att slippa åka tillbaka igen. Idag är själva cruisingen, som om det inte är det varje kväll! Jag hoppas på en riktigt bra dag och kväll!
 
 
 
 
Ellinor

Äntligen lite solsken!

Imorse när jag vaknade så var det så vindstilla som det bara kan bli. Det är så man blir fundersam med tanke på att det alltid blåser här! Hela tiden. Men nu har det börjat komma lite vindar som har dragit bort lite moln. Solen lyser mellan molnen och värmer lite då och då.
 
Igår var jag ut i trädgården och tittade efter hur mycket bär det kommer. Till min glädje så kommer det riktigt mycket av både krusbär, svarta och röda vinbär. Då blir det mycket saft i år! Eller i alla fall några flaskor. Alla bäckar små!
Jordgubbar kommer det också en helt hög. Jag plockar nästan en liter varje kväll som kvällsgodis framför teven.
När jag var ut med hunden så hittade jag också ca två nävar smultron! Tänk vad gott det är. Har man fått ätit smultron så har det varit sommar.
 
Idag har jag en fruktansvärd beslutsångest. Rättvik eller inte Rättvik? Suck. Det skulle vara roligt samtidigt som det skulle vara skönt att vara hemma och pyssla. Det är ändå näst sista veckan på semestern nu. Lite ågren har jag inför starten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ellinor

Norrlandsgodis

God kväll!
 
Gårdagen bestod inte av så mycket mer än att ta hand om svampen jag plockat och göra sylt av blåbären. Jag sov otroligt länge! Men skönt var det!
 
Idag så har jag varit i skogen med min mors hund och plockat ännu mer blåbär. Vilket himmelrike jag hamnade i! Det var så mycket bär så jag inte riktigt visste var jag skulle börja. När det var dags att åka hem igen så kom jag in i det här "jag ska bara ta det här också". Det tog en halvtimme att få ihop ca fyra liter! Förhoppningsvis så hinner jag ut imorgon med. Har ni fått ihop något?
 
 
 
Tog några snabba kort på kvällshimlen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ellinor