Mjuk höstkaka

Det här är alltså resultatet på gårdagens bakning. Kan tala om att den tog slut idag... Så god var den verkligen! Utan lingonsylten skulle det inte alls ha blivit samma sak. Det lite syrliga tillsammans med det söta.
 
 
 
 
 
Mjuk höstkaka
 
3 ägg
2dl socker
1 dl grädde
50g smör
3dl mjöl
1tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
2tsk mald ingefära
2tsk kanel
3 msk lingonsylt
 
175 grader i ca 30-40 minuter.
 
 
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Häll i resterande ingredienser och rör om. Häll upp i en smörad rundform. Ställ i i ugnen.
Servera ev. med grädde och lingonsylt.
 
 
Lycka till!
 
Ellinor
1 Joanna:

skriven

så gott

Svar: Något att rekommendera! :)
Ellinor (Ella) Netsö

Kommentera här: