Det öser ner!

Nu är det dag två med regn som verkligen öser ner. Att vara ute idag är bara att glömma. Vad ska jag då göra på min lediga dag? Visst, lite rabarbersaft går väl att slänga ihop! Fast då måste jag också ut... Det är bara att klä sig i stor plastpåse och ta tjuren vid hornen. En brasa så här i det ruggiga vädret är inte heller helt fel!
 
Igår var hovslagaren här och verkade mammas två hästar. Under verkningen på tinkern så såg vi att resterna av den hovböld han hade för ett tag sedan har vuxit ut ordentligt och sitter nu ca fem cm upp från tån. Tyvärr är det ett litet hål rakt igenom nu när hovslagaren tog bort allt "sjukt", så det riskerar att kunna spricka upp om han inte är försiktig i hagen. Om det spricker upp måste vi sätta på en sko som är det sista vi vill göra då han aldrig varit skodd. Nu hoppas vi på det bästa.
 
 
 
 
Ellinor
1 sofia:

skriven

Vilken härlig blogg & vad kul att jobba på en gård och syssla med ekologiskt och närproducerat! En av mina stora intressen är att åka till gårdar och kolla in deras sortiment, tycker det är så kul. En positiv sak med Dalarna är att det finns en hel del såna gårdar :)

Svar: Tack! Ja det är mycket roligt att hålla på så länge det inte blir för mycket! ;) Ja Dalarna är inte helt fel när det gäller sånt! Har du nått ställe att rekommendera? :)
Ellinor (Ella) Netsö

2 Olivia:

skriven

sv. ja jätteskönt! tack :D

Kommentera här: