Detta är inte vanligt!

Kliver innanför dörren ikväll och hittar dessa underbara och vackra rosor! Man känner sig lite fånig när det ofrivilligt kryper fram ett stort leende! Men det är riktigt kul att sånt här händer då det inte alls är vanligt idag! Kan ni minnas när en karl gav er blommor sist?
Det är just detta blommor är till för. Att få en annan människa att le. Jag är tacksam att jag får blommor lite då och då, för det förgyller min dag! Så karlar... Visa vad ni vill och gå inte runt och tro att kvinnor inte uppskattar blommor nu för tiden. För det gör vi vare sig vi visar det eller inte!
Om du redan har någon, visa då att du uppskattar henne och älskar henne med ett par blommor lite då och då.
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
Ellinor

En snöig lugn dag!

God eftermiddag! Just nu snöar det igen. Lagom så att vi inte ska se sedan var den lömska isen ligger.
Min dag igår bestod av jobb. Kom hem och var tröttare än tröttast! Det känns på när man jobbar fredag - måndag konstigt nog. Det är ändå bara fyra dagar som om man skulle jobba måndag - torsdag.
När jag var ut och matade våra hästar så passade jag på att ta några kort på den underbara utsikten vi har här. tråkigt nog blir det inte alls lika mäktig på kort som i verkligheten...
Men jag lägger ut dom ändå så får ni avgöra. Våran rundcorall syns även den som vi gjorde klar alldeles innan snön kom. Ville egentligen att det skulle ha högre staket, men det där får duga. Hästarna hoppar i alla fall inte ut i första taget!
 
 
 
 
Ha en fortsatt bra dag!
Ellinor
 

Rivning i ladugården!

Hej på er alla!
Tog mig lite sovmorgon då jag var så himla trött när klockan ringde. Det behövdes! För nu på dagen har jag haft ett riktigt krut i kroppen! Sprang ut med högtalarna under armen till stallet och drog igång lite Alan Jackson. Sedan tog jag tag i kofoten och började riva på andra sidan foderbordet! Nu vill jag att det bara ska vara att börja bygga boxar när vi kan och har tid! För om min dröm blir verklighet så behöver vi fler än tre boxar! 
 Slänger in lite bilder och visar hur jag rivit. Just nu är det en gammal slags ventilation som ska rivas bort för att få maxad höjd i taket.
 
 
 Ellinor