God morgon!

Idag är det mulet ute, men det regnar ingenting än. Tror till och med att det är ganska skön temperatur ute trots molnen. Blåser gör det inte heller än som omväxling.
Jag själv blir hemma idag från jobbet då jag fått magkatarr igen... Min kropp har mått fruktansvärt konstigt sen i söndags och vart riktigt dålig i måndags på jobbet. Det är inte bara lite jobbigt att försöka hålla skenet uppe då!
Jag hoppas på att kunna vila bort detta idag så jag kan åka och jobba imorgon!
 
På tal om annat så såg jag att mina citrusträd har börjat växa. Det blev hela tre stycken av fyra frön! Jag måste säga att jag höll på att ge upp ganska många gånger då det tog ungefär en månad för dom att gro. Men nu så! Det ska bli väldigt roligt att se hur långt jag kan få dom att orka med.
Dessutom så har mina ingefäror börjat gro! Nu hoppas jag att det växer lika mycket under jorden som över. Det är så roligt att testa och se vad man klarar av att hantera.
 
 
 

Ha en bra dag allesammans!
 
Ellinor

Kvällslyster

God kväll!
 
Nu har jag äntligen satt mig ner och tagit det lite lugnt efter körning och bakning. Efter jobbet så åkte jag och min syster till våran far för att fira våran farmor som fyller 92 år. Då jag själv jobbar inom äldreomsorgen så vet jag hur mycket det betyder att anhöriga kommer och hälsar på. Så nu har jag bakat och fixat en liten rolig present.
Tyvärr så jobbar jag i helgen igen och måste åka hem imorgon efter att ha grattat farmor. Men jag ska snart tillbaka igen!
 
 
Lite vackra bilder på min utsikt från vardagsrummet på kvällen.
 
 
 

Ha en underbar kväll!
 
Ellinor
 

Te på g!

Nu har jag tagit mig en tur på gården och plockat lite nässlor. Dom växer i knakande fart!
Dom jag plockat tänkte jag använda mig av till te. Så nu ska jag hänga upp dom så att dom får torka och sedan hamna i vårat te! Nässlor är mycket rensande och urindrivande, så det är något jag rekommenderar om man dricka något nyttigt. Jag tänkte även göra nässelsoppa med kokt ägg idag till middag. Nyttigt och billigt!
 
 
 
 
Ha en bra dag!
 
Ellinor